Banca on-line
Măsuri de securitate la utilizarea 24Comertbank

24Comertbank are implementate o serie de măsuri care să asigure ca atât tranzacțiile efectuate de dumneavoastră cât și informațiile personale, sunt protejate. În acest context, pe lângă măsurile puse în practică de către Bancă, dumneavoastră, în calitate de utilizator, aveți un rol deosebit în ceea ce privește protejarea informațiilor dumneavoastră personale și a datelor privind tranzacțiile bancare pe care le efectuați.


De fiecare dată când folosiți serviciul Internet Banking al băncii, 24Comertbank folosește o serie de măsuri de securitate care să Vă protejeze de tranzacțiile neautorizate pe conturile dumneavoastră sau în numele dumneavoastră.


24Comertbank codifică informațiile folosind tehnologia bazată pe criptarea cu cheie 128 bits SSL (Secure Socket Layer). Puteți identifica daca v-ați conectat la serviciul Internet Banking în condiții de securitate, urmărind în adresa paginii formatul https://, cu „s” la final (ex: https://24comertbank.md/secure/acc_review.aspx).


După fiecare conectare validată în aplicația Internet Banking, la un timp de inactivitate de 15 minute, sesiunea se închide automat. Orice altă tranzacție ulterioară necesită reautentificarea dumneavoastră cu User 24CB-ID și Parolă 24CB-PIN).


Pentru a preveni eventuale nereguli sau tentative de fraude/furt de identitate NU dezvăluiți datele de acces nimănui! Sistemul 24Comertbank nu va solicita NICIODATĂ telefonic, prin e-mail, SMS sau alte forme datele dumneavoastră confidențiale de conectare la Internet Banking!
 

Nu uitați să schimbați parola în mod regulat, cel puțin la 90 de zile.