Bank news
CASH BOX - New service for Legal entities
24.01.2017

Stimaţi antreprenori,

B.C. “Comerţbank” SA lansează un serviciu nou pentru agenţii economici - Cash BOX.

Cash BOX este un serviciul bancar inovativ, care permite agenţilor economici depunerea şi păstrarea în plicuri a numerarului într-un safeu bancar special, fiind ulterior colectate, numărate şi înregistrate în contul clientului de către angajaţii băncii, conform unui orar prestabilit. Pentru a depune numerarul nu este necesară prezenţa fizică la ghişeu. Numerarul poate fi depus în Cash BOX la orice oră, încadrată în programul de lucru al centrului comercial unde sunt amplasate.

Astfel depunerea de sine stătător a mijloacelor băneşti exclude necesitatea de a interacţiona cu angajaţii băncii şi rândurile de la ghişeu, de asemenea permite evitarea cheltuielilor aferente serviciului de încasare a numerarului. Puteţi depune numerarul în Cash BOX cât de des aveţi această necesitate, în orice moment al orarului de lucru al centrelor comerciale Sun City şi Atrium.

Mijloacele tehnice şi măsurile de siguranţă utilizate de bancă în procesul de prestarea serviciului Cash BOX, garantează siguranţa numerarului încasat de la client. Numerarul depus în Cash BOX va fi ridicat de două ori în decursul unei zile lucrătoare, conform programului prestabilit.

Pentru a beneficia de serviciul Cash BOX este necesar să aveţi deschis un cont curent în MDL la BC “Comerţbank” SA,

iar pentru a începe să folosiţi serviciul Cash BOX vă rugăm să vizitaţi filiala băncii la care vă deserviţi pentru a trece toate procedurile necesare serviciului dat. Pentru informaţii suplimentare apelaţi serviciul Call Center 022 839 777.

Си respect,

Administraţia ВС COMERŢBANK SA