Bank news
Serviciul Comerțbank care îți returnează TVA-ul
20.09.2017

BC Comerțbank SA în parteneriat cu TaxFree4U oferă clienților săi noul serviciu mobil de returnare a TVA-ului pentru cumpărăturile efectuate în zona Uniunii Europene.  Acesta este primul astfel de serviciu pe piața financiară-bancară a Republicii Moldova.

Serviciul este disponibil pentru clienții Comerțbank care nu sunt rezidenți a unei țări ce face parte din Uniunea Europeană.

TaxFree4U este primul serviciu online pentru returnarea TVA-ului creat în special pentru cumpărături profitabile în UE. În prezent, serviciul TaxFree4U este disponibil în 6 țări europene: Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania și Finlanda.

Pentru returnarea TVA-ului este nevoie doar de a face cumpărături în magazinele din spațiul UE plătitoare de TVA. Cecurile pot fi unite într-o singură declarație pentru atingerea sumei minime pentru returnare.

Aplicația mobilă TaxFree4U, care operează pe platformele iOS și Android, este un instrument care ajută clienții Comerțbank să restituie TVA-ul direct pe card în termen de 7 zile lucrătoare din momentul depunerii declarației și cecurilor în original.

Pentru returnarea TVA-ului este necesar de:

  1. descărcat aplicația TaxFree4U din AppStore și GooglePlay pe telefonul Dvs. și introduceți codul promo " COMERT " ;
  2. fotografiat cecurile și de încărcat în aplicație;
  3.  recepționat declarația completată în aplicație sau pe e-mail;
  4. ștampilat declarația la punctul vamal și de expediat actele la sediul TafFree4U.

Mai multe detalii poți afla pe site-ul partenerilor noștri https://taxfree4u.eu.