Bank news
În atenția clienților COMERTBANK!
11.03.2020

Stimați Clienți COMERTBANK,

Din cauza riscului crescut de răspândire a COVID-19, ținem să vă asigurăm de continuitatea activităţii bancare în cazul unor decizii la nivel naţional de forţă majoră.

Ca urmare, pentru a Vă proteja şi a minimiza răspândirea COVID-19, Vă încurajăm să utilizaţi serviciile noastre automatizate la distanţă (pentru persoane juridice - COMERTBANK-InternetBanking, pentru persoane fizice - 24Comertbank), cardurile de plată – pentru plata mărfurilor şi serviciilor, serviciul TransferCARD – pentru înregistrarea transferului din străinătate direct pe cardul de plată, serviciile telefonice – pentru ca să obţineţi răspunsuri prompte la orice întrebare adresată (Call Center – 022 839 777), solicitări prin email – la adresele de email publicate de bancă pe site.

Legat de protecţia clienților, am dotat toate sediile băncii cu dispozitive care conțin soluţii dezinfectante. Angajaţilor băncii, s-au distribuit măşti, soluţii dezinfectante şi termometre contactless pentru măsurarea temperaturii corporale. Personalul băncii este informat continuu privind măsurile de prevenție recomandate.

Pentru că ne pasă, Vă recomandăm, în cazul în care puteţi evita deplasarea la sediul băncii, să utilizaţi comunicarea prin intermediul canalelor electronice disponibile.

Protejaţi-vă pentru ca să fiţi în siguranţă!