Bank news
Sucursala nr.3 îşi aşteaptă clienţii într-un sediu nou!
29.05.2020

Din data de 1 iunie 2020, Sucursala nr.3 (anterior situată în mun. Chișinău, str. A. Pușkin 22) își va deservi clienții într-un sediu nou amplasat în centru capitalei, pe str. Ismail 98/4 (Lunedor) având un nou și modern design.

„Prin deschiderea acestei subdiviziuni, COMERŢBANK va fi mai aproape de clienţii săi. Aceasta este una dintre priorităţile de dezvoltare a băncii, care are drept scop îmbunătăţirea calităţii de deservire şi a comodităţii amplasării subdiviziunilor băncii”- a menționat Directorul sucursalei nr. 3 Ștefan Cosovan.

Noua subdiviziune oferă gama completă de servicii bancare atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, printre care: deschiderea și deservirea conturilor, decontări și operațiuni de casă, operațiuni valutare, primirea și expedierea banilor prin intermediul sistemelor de remiteri de bani, deschiderea depozitelor, etc.

Pentru comoditatea clienţilor, programul de lucru este de luni până vineri, între orele 09:00-18:30, și sâmbăta între orele 09:00-15:00, fără pauză de masă.

Totodată, vă informăm că pe adresa mun. Chișinău, str. Pușkin nr. 22 își va desfășura activitatea Agenția nr.5 a Sucursalei 3.

Clienții care doresc să se deservească în continuare în sediul de pe adresa mun. Chișinău, str. Pușkin 22, în cadrul Agenției nr.5 a Sucursalei 3, se pot adresa contactând direct la tel.:022 835 837.

Echipa profesionistă a sucursalei vă aşteaptă cu drag în noul sediu a Sucursalei nr.3 BC “COMERTBANK” S.A..