Bank news
Comerțbank - medaliată cu aur pentru ,,APRECIEREA CONSUMATORILOR”
17.06.2022

În cadrul ceremoniei "Gala Businessului Moldovenesc", de premiere a învingătorilor concursului ,,Marca Comercială a anului 2021”, ce s-a desfășurat în data de 16 iunie 2022, BC ,,COMERȚBANK” SA, a obținut distincția supremă - Medalia de aur, la nominalizarea ,,APRECIEREA CONSUMATORILOR”.

Președintele Comitetului de Conducere Comerțbank, Serghei CARTAŞOV, a menționat: „Suntem onorați de distincția supremă - Medalia de aur, la nominalizarea ,,APRECIEREA CONSUMATORILOR” oferită din partea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Premiul obținut confirmă faptul că consumatorii apreciază profesionalismul și responsabilitatea angajaților Comerțbank, au încredere în siguranța și calitatea serviciilor bancare oferite de către bancă. Mulțumesc pe această cale întregii echipe pentru contribuție și dedicație. O prioritate pentru bancă este dezvoltarea produselor și serviciilor bancare prin implementarea tehnologiilor noi și moderne, pentru a fi la nivelul așteptărilor clienților și chiar pentru a le depăși.”

Conform regulamentului, misiunea concursului este de a contribui la dezvoltarea economiei Republicii Moldova, prin creșterea competitivității și sporirea capacităților întreprinderilor autohtone în crearea și promovarea mărcilor comerciale pe piața internă și externă, evaluarea calitativă a acestora, inclusiv pe baza opiniei consumatorilor.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție (CNA), Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC) și Institutul de Standardizare din Moldova (ISM).