Bank news
ANUNȚ
04.10.2023

CB”Business” – un nou sistem informațional și tranzacțional de la BC”Comerțbank”SA

Stimați clienți,

BC”Comerțbank”SA lansează un nou sistem informațional și tranzacțional de internet-banking, CB”Business” pentru persoane juridice. CB”Business” este o platformă îmbunătățită cu un nivel de siguranță sporit care corespunde ultimelor cerințe de securitate și reglementare atât națională cât și internațională.

Astfel, vă informăm despre necesitatea deținerii unei semnături mobile sau electronice (STISC) în scopul realizării tranzacțiilor bancare în cadrul platformei CB”Business” până la data de 15.10.2023.

Semnătura electronică sau mobilă trebuie să fie obținută pentru fiecare persoană indicată în fișa de semnături din bancă, inclusiv să fie în corespundere cu numerele de telefon de contact indicate. 

Pe parcursul lunii noiembrie activitatea sistemului informațional ”Comerțbank-InternetBanking” existent va fi sistată și operațiunile bancare vor putea fi realizate doar în sistemul informațional nou CB”Business”.

Vă asigurăm că schimbările întreprinse de către bancă sunt realizate în scopul oferirii unei noi experiențe bancare clienților noștri și în deplină siguranță.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să contactați cea mai apropiată sucursală BC COMERȚBANK SA sau la numărul de telefon:
Sucursala Nr.1, mun. Chișinău, str. Kiev 16/1 – 022 835 772
Sucursala Nr.2, mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 73 – 0 231 800 22
Sucursala Nr.3, mun. Chișinău, str. Ismail 98/4,  – 022 835 837
Sucursala Nr.4, mun. Chișinău, str. Independenței 1/1, – 022 839 701

Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele incomodități.

Comerțbank, Sporim valorile!