Bank news
Celebrăm aniversarea 33 de ani – Comerțbank
14.11.2023

BC Comerțbank SA este o bancă comercială universală, care prestează servicii bancare de înaltă calitate și oferă suport financiar de încredere pentru clienții săi, fiind de peste trei decenii un partener atât pentru persoanele fizice cât și juridice care își dezvoltă afacerile.

Astăzi, 14 noiembrie, B.C. Comerțbank S.A. își serbează aniversarea – 33 ani.

Recent, Comerțbank a lansat o nouă identitate vizuală, ce include alegeri cromatice, care evidențiază cu mai multă exactitate și eficiență misiunea brandului, valorile, noul nivel de comunicare cu publicul, caracterul coerent al instituției financiare.

Implementarea noii identități vizuale reflectă una din stategiile de dezvoltare, cu o modernizare continuă, consolidându-și totodată viziunea modernă în sistemul bancar cu accent pe importanța consolidării relației client-bancă de peste 3 decenii. 

Banca continuă să implementeze noi tehnologii bancare, care favorizează extinderea portofoliuluii de servicii și produse bancare, siguranța financiară a fiecărui client, securitatea informațiilor, în consecință se obține îmbunătățirea experienței clienților, creșterea continuă a gradului de satisfacere a necesităților și așteptărilor tuturor clienților.

Banca înregistrează o eficiență maximă datorită managementului experimentat și personalului înalt calificat.

Alexandru Radu, Prim-Vicepreședintele Comitetului de Conducere a menționat: ,,Din numele Comerțbank, cu prilejul aniversării băncii,  adresez sincere felicitări și urări de bine pentru fiecare membru al echipei care prin munca depusă zilnic au contribuit la obținerea rezultatelor și a sinergiei client-bancă.  Vă mulțumesc pentru profesionalism, dedicare și responsabilitatea de care dați dovadă în activitatea profesională. Grație contribuției fiecărui membru din echipă, acești 33 de ani de activitate au fost marcați de verticalitate, parteneriate strategice, eficiența indicatorilor financiar și rezultate frumoase. Cu recunoștință mulțumim pentru încrederea clienților în siguranța și calitatea serviciilor financiar - bancare oferite de către Comerțbank, pe parcursul întregii activități pe piața financiară-33 ani. Intenționăm să îmbunătățim disponibilitatea întregii game de servicii financiare oferite și să  promovăm cultura de banking digital, prin implementarea tehnologiilor bancare avansate și prin abordarea inovatoare pentru deservirea clienților la cel mai înalt nivel. La mulți ani, Comerțbank! La mulți bani, dragi clienți!”

Comerțbank sporește valorile de 33 ani!