Bank news
Depozitul Gotic al Comerțbank – cel mai solicitat în rândul persoanelor fizice
02.03.2016

Soldul depozitelor Comerțbank a crescut simțitor în anul 2015: cu 110% și cu 129% în rândul persoanelor fizice și, respectiv, în rândul persoanelor juridice.

Totodată, de cea mai largă popularitate s-a bucurat depozitul ”Gotic”, produsul caracterizat printr-o tendință stabilă de creștere a veniturilor și prin rata destul de avantajoasă.

Pe locul doi în topul preferințelor a fost depozitul ”Pensionar”. Iar aceasta nu în zadar, întrucât produsul este adaptat la maxim necesităților și posibilităților pensionarilor. O sumă minimă, aproape simbolică, necesară pentru deschiderea depozitului, dar și posibilitatea suplinirii contului sunt oportunități apreciate de această categorie de clienți. Și aceasta, cu atât mai mult, cu cât produsul păstrează și posibilitatea extragerilor de cont, în caz de necesitate.

Depozitul ”Renaissance” a fost și el destul de solicitat de către persoanele fizice în 2015. Suficient de flexibil și foarte comod din punctul de vedere al sumelor minimale, ”Renaissance” oferă o rată variabilă și garantează posibilitatea suplinirii şi capitalizării contului.

Elena Barbaroș, șef al Departamentului Comercial, spune, în acest context: “Comerțbank încearcă să creeze și să ofere produse și servicii, pe care le așteaptă clienții. Economiile necesită o gestionare corectă, de aceea banca rămâne mereu la dispoziția clientului pentru a-l ajuta să ia decizia corectă în alegerea celui mai potrivit depozit, care să răspundă nevoilor specifice ale acestuia”.

 

MD-2043 , Moldova, Chişinău, Independentei 1/1

(+373) 22 839 839; (+373) 22 839 840