Noutățile băncii
Card FLASH cu linie de credit de la Comerțbank
14.07.2016

Card FLASH cu linie de credit de la Comerțbank - cele mai bune condiții pentru clienți

Din 14 iulie 2016, Comerțbank oferă cetățenilor din Moldova, cu un loc stabil de muncă, un produs nou – cardul Flash cu linie de credit de până la 50 de mii de lei, pentru  un termen de până la 24 de luni și oferă una dintre cele mai lungi perioade de grație a rambursării dobânzii de pe piața financiară din acest segment  - până la 50 de zile, care permite utilizatorilor cardului FLASH de a rambursa împrumutul, fără să plătească dobândă în această perioadă. Rata dobânzii - 16,5%. Cu cardul Flash nu achiți comision  pentru cumpărăturile la comercianți şi pe internet.

Condițiile utilizării cardului FLASH sunt printre cele mai bune din Moldova și permit deținătorilor de carduri să-și exercite în mod liber achizițiile curente, fără să depindă de salariu. Cardul FLASH de la Comerțbank poate fi obținut la orice filială a băncii, detalii pe site-ul www.comertbank.md. Astfel, în mod tradițional, COMERȚBANK ia o decizie privind acordarea unui împrumut foarte repede - cererea pentru emiterea cardului FLASH va fi revizuită în termen de trei zile.

Comerțbank - una dintre cele mai avansate tehnologic bănci din țară. Site-ul www.comertbank.md oferă clienților săi o gamă largă și modernă de servicii bancare on-line. În special, 24 Comerțbank permite clienților băncii să-și gestioneze în timp real conturile curente, cardurile și depozitele, pentru a efectua plăți și transferuri de bani, on-line și non-stop. Inclusiv, banca oferă gratuit unul dintre cele mai comode sisteme on-line pentru achitarea serviciilor comunale și internetului.

Comerțbank – o bancă comercială universală, cu o istorie de 25 de ani. Banca oferă o gamă completă de servicii financiare și produse high-tech pentru persoane fizice și juridice. Comerțbank este una dintre cele 4 bănci din Moldova, care colaborează strâns cu instituțiile financiare internaționale, și are un șir de linii deschise pentru finanțarea diverselor sfere de activitate ale clienților, care permite oferirea unor produse competitive (PAC, Livada Moldovei, Filiera Vinului, RISP, FIDA). Activele Comerțbank la 30 iunie in 2016 au constituit 1.080 mln lei. Capitalul autorizat s-a ridicat la 147 mln lei. Capitalul normativ total aproximativ 262 mln., iar portofoliul de credite al băncii s-a ridicat la circa 436,5 mln lei. Portofoliul de depozite al băncii a constituit circa 695.9 mln lei. Raportul actual de lichiditate constituie 58,83% (standard ≥20%) - în întregul sistem de 44,83% (la 31.05.2016).