Noutățile băncii
Comerțbank intensifică cooperarea cu partenerii strategici
27.07.2016

Comerțbank intensifică cooperarea cu partenerii strategici în domeniul dezvoltării afacerilor în Moldova

 

COMERȚBANK oferă acces la liniile de credit ale platformelor pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, cum ar fi proiectul îmbunătățirii competitivității (PAC-II), proiectul Livada Moldovei, un program al Fondului Internațional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD), programul de restructurare a sectorului vitivinicol (Filiera Vinului), și altele. Ca parte a acestor programe și proiecte, în prima jumătate a anului 2016 Comerțbank a furnizat clienților săi împrumuturi în valoare totală de 7 milioane de lei, în timp ce pentru întreg anul trecut - 27,7 milioane de lei.

Comerțbank este una dintre cele 4 bănci din Moldova, care colaborează strâns cu instituțiile financiare internaționale, și are un șir de linii deschise pentru finanțarea diverselor sfere de activitate ale clienților, care permite oferirea unor produse competitive.

Comerțbank – o bancă comercială universală, cu o istorie de 25 de ani. Banca oferă o gamă completă de servicii financiare și produse high-tech pentru persoane fizice și juridice. Activele Comerțbank la 30 iunie in 2016 au constituit 1.080 mln lei. Capitalul autorizat s-a ridicat la 147 mln lei. Capitalul normativ total aproximativ 262 mln., iar portofoliul de credite al băncii s-a ridicat la circa 436,5 mln lei. Portofoliul de depozite al băncii a constituit circa 695.9 mln lei. Raportul actual de lichiditate constituie 58,83% (standard ≥20%) - în întregul sistem de 44,83% (la 31.05.2016).