Noutățile băncii
Comerțbank – Marca comercială „Favoritul Anului”
19.06.2017

În data de 16 iunie 2017, Banca Comercială Comerțbank a obținut premiul mare, „Mercuriul de Aur”, la nominalizarea „Favoritul anului”, în cadrul evenimentului „Marca Anului 2016” și a fost premiată cu diplomă în cadrul Concursului pentru realizări în domeniul calităţii 2016.

Președintele Comitetului de Conducere Comerțbank, Serghei CARTAŞOV, a menționat că „Acest premiu este meritul unei colaborări strânse în  echipa  Comerțbank. Ne bucurăm de aprecierea oferită în cadrul categoriei „Favoritul anului”. Vom continua să creștem nivelul calității în deservirea clienților oferindu-i astfel produse și servicii noi.”

Marca comercială „Favoritul Anului” presupune evaluarea celei mai de succes strategii a mărcii comerciale pe teritoriul Republicii Moldova. Mai mult decât atât, Comerțbank a obținut diplomă în cadrul Concursului pentru realizări în domeniul calităţii 2016, care are drept scop identificarea companiilor ce au implementat cu succes managementul calității și promovează abordările moderne ale calității.

Comerțbank se bucură pentru prima dată de o astfel de distincție din partea organizatorilor concursului, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI). Concursul „Marca comercială a anului” a fost inițiat în anul 2003 și are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul businessului din Republica Moldova.