Noutățile băncii
Rezultatele campaniei promoționale „Mai aproape de familie și de premii”
05.10.2017

În perioada 3 iulie – 25 septembrie BC Comerțbank SA a desfășurat concursul „Mai aproape de familie și de premii”. La concurs au participat clienții Comerțbank deținători de carduri VISA și utilizatori activi ai serviciului TansferCARD.

Extragerea câștigătorilor a avut loc la data de 28.09.2017 prin intermediul site-ul www.random.org, care a ales cei 6 câștigători în mod aleatoriu din rândul clienților Comerțbank care au respectat condițiile campaniei .

Astfel, dorim să-i felicităm pe Trubetcoi Oleg, Dudun Nicolae, Savga Sergiu care au câștigat premiul trei în valoare de 2000 MDL, Tocilin Oleg și Sandu Anna pentru premiul doi în valoare de 2500 MDL  și marele câștigător a premiului de 5000 MDL – Galoi Lilia.

TransferCARD este un serviciu de primire a remiterilor de bani direct la card (prin intermediul sistemelor de remitere Contact, Leader, MoneyGram, RIA, Unistream).

            

BC Comerţbank SA mulţumeşte tuturor clienţilor care au participat la campania promoțională „Mai aproape de familie și de premii”

 

Comerţbank – Sporim Valorile!