Noutățile băncii
Vacanță la Roma cu COMERȚBANK
20.03.2018

COMERȚBANK își răsplătește clienții. Primăvara aceasta nu este o excepție și pentru că toate drumurile duc la Roma, nimic nu poate fi mai frumos decât o vacanță în vechiul oraș roman.  

Începând cu 26 martie 2018 banca dă start promoției „Vacanță la Roma cu COMERȚBANK”.  Astfel, în perioada 26 martie – 20 mai 2018, expediați sau primiți cel puțin 2 transferuri prin sistemele de remiteri de bani de la COMERȚBANK și aveți șansa să câștigați o călătorie pentru două persoane la Roma.

Sistemele de remiteri de bani prin intermediul cărora puteți expedia sau primi bani sunt Western Union, Ria, Zolotaya Korona, Unistream, MoneyGram, Contact, Leader. Pentru comoditatea dvs., puteți primi transferurile de bani direct pe cardul Băncii prin intermediul serviciului TransferCARD, disponibil gratuit 24/7. Extragerea va avea loc pe data 22 mai 2018, prin tragere la sorți și câștigătorul va fi anunțat pe pagina web a Băncii: www.comertbank.md   şi pe pagina de Facebook a Băncii: https://www.facebook.com/ComertbankMoldova/

Pentru mai multe detalii privind Campania, consultați Condițiile oficiale, după cum urmează: în toate unitățile teritoriale ale Băncii sau accesând site-ul Băncii www.comertbank.md sau apelând serviciul Call-centru la numărul de tel. 022 839 777.