Noutățile băncii
Săptămâna Educației Financiare
26.03.2018

COMERȚBANK susține educarea financiară a tinerii generații

Săptămâna Internațională a Educației Financiare, s-a desfășurat în Republica Moldova în perioada 12-18 martie 2018. Acest eveniment este organizat anual la nivel global, coordonat de organizația Child and Youth Finance International, având misiunea de a spori conștientizarea față de importanța educației financiare și a incluziunii financiare pentru copii și tineri.

Cu această ocazie angajații COMERȚBANK a organizat un seminar pentru elevii clasei a X-B a liceului teoretic „Miguel de Cervantes Saavedra” la tema: “Aspectele legate de bani contează” (Money Matters Matter). Tinerii au primit răspunsuri la întrebări și au avut posibilitatea de a cunoaște aspectele practice și teoretice a Sectorului Bancar.

Arhiva Noutati
2018 2017 2016 2015
<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-98381646-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script>