Noutățile băncii
ANUNȚ cu privire la amânarea plăților la credite!
18.03.2020

Stimați clienți BC COMERȚBANK S.A.,

În legătură cu stabilirea codului roșu la nivel național cu privire la situația epidemiologică, instituirea stării de urgență în Republica Moldova și măsurile adoptate pentru evitarea răspândirii COVID-19 luând în considerație eventualele impedimente cu care se pot confrunta Agenți Economici la achitarea creditelor în această perioadă, BC COMERȚBANK S.A. a luat decizia de a susține clienţii Băncii în situaţia creată.

Astfel, BC COMERȚBANK S.A. va examina amânarea a două tranșe consecutive la achitarea corpului creditului din perioada martie – aprilie - mai 2020. Examinarea respectivă va fi efectuată pentru persoanele juridice - clienți BC COMERȚBANK S.A. cu istoria creditară pozitivă, activitatea cărora fiind afectată de situaţia creată.

Totodată, clienții care au posibilitatea de achitare a plăților lunare la credite, o pot face în continuare în conformitate cu condițiile contractuale.

Având scop susținerea atât de necesară a agenților economici pentru a depăși impactul economic a măsurilor adoptate pentru evitarea răspândirii COVID-19 și susținerea economiei naționale, BC COMERȚBANK S.A.  va informa și va coordona cu Dvs. procedura de modificare a graficului de rambursare a creditului.

Soluțiile Băncii în privința creditelor ipotecare pentru persoane fizice va fi anunţată suplimentar.

Aveţi grijă de Dumneavoastră şi de cei din jur!