Noutățile băncii
AVIZ persoane fizice aferent prelungirii automate a depozitelor
02.04.2020

În scopul de a vă proteja şi a rămâne în siguranţă, venim cu suport pentru clienții băncii

Pentru că ne pasă, reiterăm îndemnul să staţi acasă, pentru toți clienții băncii în special persoanele vârstnice. Pe lângă gama de asistență deja anunțată pentru a face față circumstanțelor individuale, vă aducem la cunoștință că depozitele clienților persoane fizice, care expiră în perioada stării de urgență, vor fi prelungite automat, fără să mai fiţi nevoit să faceţi un drum până la bancă pentru aceasta. Mai mult decât  atât, depozitele vor fi prelungite în condițiile oferite de bancă pentru depozitul de tipul respectiv pe aceeași perioadă de timp fiind aplicate caracteristicile actuale ale depozitului. 

Pentru informații suplimentare vă îndemnăm să apelați Call Centrul - 022 839 777 sau la sucursala Băncii la care vă deserviți. Operatorii noștri vor răspunde prompt la toate întrebările dvs.

Prioritatea noastră este să ne asigurăm că clienții Băncii să fie susținuți în această situație cauzată de pandemia COVID-19 și aplicăm schimbările care să ne permită acest lucru.

Vă mulțumim anticipat pentru cooperare și răbdare, deoarece continuăm să ne adaptăm la această perioadă în continuă schimbare. În continuare vom oferi actualizări periodice pe site-ul nostru și prin e-mail.

Aveţi grijă de dvs. şi apropiaţii voştri! Nu vă expuneţi riscului de contaminare cu COVID-19.

 

Cu grijă pentru clienți săi,

BC COMERTBANK S.A.