Noutățile băncii
CAMPANIE PROMOȚIONALĂ
22.12.2021

 

Fii alături de COMERȚBANK și vei fi premiat

   În preajma sărbătorilor de iarnă de la mic la mare, ne dorim cadouri, atât să oferim cât și să primim. Astfel, Comerțbank lansează campania promoțională “Fii alături de COMERȚBANK și vei fi premiat”, în cadrul căreia va oferi 10 termosuri cu indicator LED al temperaturii, dotate cu un mecanism de închidere comod, care păstrează băutura fierbinte până la 12 ore.

   Perioada de desfășurare a campaniei promoționale: 22-29.12.21.

   Regulile de participare sunt simple. În cadrul campaniei “Fii alături de COMERȚBANK și vei fi premiat” pot participa persoanele fizice care întrunesc cumulativ următoarele condiții:

  • vârsta minimă de 18 ani împliniți la data lansării Campaniei cu domiciliul/reședința legal stabilit/ă în Republica Moldova;
  • să aprecieze pagina de Facebook a Băncii - BC Comerțbank SA Moldova;
  • să aprecieze și să distribuie postarea despre Campanie pe pagina personală (profil public);
  • să menționeze în comentarii sub postare 3 prieteni (profile reale și nu paginile companiilor) prin tag (ex. @nume, @nume, @nume).

   Persoana fizică care îndeplinește condițiile enumerate mai sus este înscrisă automat în campania promoțională. Promoția se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pe pagina de Facebook a Băncii, BC Comerțbank SA Moldova. Extragerea celor 10 câștigători se va efectua prin sistemul www.random.org, la data de 30 decembrie 2021.

Pentru mai multe informații accesați Regulamentul Campaniei Promoționale ”Fii alături de COMERȚBANK și vei fi premiat”.