Noutățile băncii
Campanie promoțională: ,,Accelerează cu depozitele bancare de la COMERȚBANK"
05.09.2022

 

Accelerează cu depozitele bancare de la COMERȚBANK

BC ”Comerțbank” SA în această toamnă lansează o nouă campanie promoțională ,,Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank” pentru a susține și premia clienții săi.

În perioada 05 septembrie – 05 noiembrie, persoanele fizice care deschid un depozit bancar la Comerțbank, participă în mod automat în cadrul campaniei promoționale ,,Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank”.

În cadrul promoției vor fi oferite următoarele premii:

  • Premiul mare - 1000 litri carburanți,
  • Trei premii - a câte 100 litri carburanți, fiecare.

Extragerea câștigătorilor va fi efectuată conform bazei de date cu informațiile privind depozitele deschise în perioada campaniei promoționale și va fi efectuată în mod aleatoriu prin intermediul www.random.org, care se va realiza în data de 7 noiembrie 2022.

“Toamna simbolizează un nou început și un anotimp al dezvoltării. Astfel, în această toamnă ne-am propus să oferim suport clienților noștri în dezvoltarea și atingerea scopurilor sale: economii, investiții, călătorii, recompensându-le cu dobânzi atractive la depozitele bancare deschise în cadrul Comerțbank. Însă pentru a accelera în atingerea acestor obiective vom oferi premii pe măsură: 1000 litri carburanți cadou, premiul mare și trei premii a câte 100 litri carburanți”, a menționat: Olga BejenaruȘef al Departamentului Dezvoltare și Marketing, al B.C.”Comerțbank”S.A.

Depozitul bancar este un produs prin intermediul căruia persoanele fizice pot face economii și respectiv pot obține profit în rezultatul banilor depuși inițial. Banca nu percepe taxe la deschiderea  unui depozit bancar si persoana fizică doar în baza buletinului de identitate, se poate bucura de avantajele acestui produs bancar. Detalii cu privire la oferta depozitelor bancare, poate fi accesată aici.

Pentru informații suplimentare accesați Regulamentul campaniei promoționale “Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank”.