Noutățile băncii
,,Celebrează Dragostea alături de Comerțbank”
28.01.2022

În luna dragostei, Comerțbank dă start unui nou concurs ,,Celebrează Dragostea alături de Comerțbank” pe pagina de Instagram.

În cadrul concursului se vor desemna 3 câștigători care vor primi câte un voucher în valoare de 1000 MDL fiecare pentru o cină la New York Restaurant, Radisson Blu Leogrand Hotel.

Perioada de desfăşurare a concursului: 1 – 9 februarie 2022.

Regulile de participare sunt simple. În cadrul concursului ,,Celebrează Dragostea alături de Comerțbank” pot participa persoanele fizice care întrunesc cumulativ următoarele condiții:

  • vârsta minimă de 18 ani împliniți la data lansării concursului, deținând cetățenia Republicii Moldova și cu domiciliul/reședința legal stabilit/ă în Republica Moldova;
  • să urmărească pagina de Instagram a Băncii - Comertbank Moldova;
  • să aprecieze postarea despre Concurs;
  • să menționeze în comentarii sub postare 3 prieteni (profile reale și nu paginile companiilor) prin tag (ex. @nume, @nume, @nume).

Persoana fizică care îndeplinește condițiile enumerate mai sus este înscrisă automat în concurs. Promoția se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pe pagina de Instagram a  Băncii, Comertbank Moldova. Extragerea celor 3 câștigători se va efectua prin sistemul www.random.org, la data de 10 februarie 2022.

Pentru mai multe informații, accesați Regulamentul Campaniei Promoționale ,,Celebrează Dragostea alături de Comerțbank.