Noutățile băncii
B.C.”Comerțbank”S.A. lansează o nouă funcționalitate deținătorilor de carduri bancare Visa, Transfer Card – asocierea numărului de telefon mobil la cardul bancar
29.09.2022

B.C.Comerțbank S.A., lansează o nouă funcționalitate deținătorilor de carduri bancare Visa, “Transfer Card” – asocierea numărului de telefon mobil la cardul bancar.

În curând, deținătorii cardurilor bancare vor putea primi un transfer de bani direct pe card, doar utilizând numărul de telefon mobil în cadrul aplicației de internet banking: 24 Comerțbank.

Asocierea numărului de telefon mobil la cardul bancar, în 24 Comerțbank, se efectuează foarte simplu și comod în doar câțiva pași și poate fi vizualizată în “Lista cardurilor“, în meniul “Cardurile mele”.

Comerțbank se dezvoltă și se digitalizează în mod continuu. Primirea unui transfer de bani pe cardul bancar de la Comerțbank devine la fel de simplă și ușoară precum expedierea unui SMS, expeditorul care va efectua transferul de bani, doar va selecta numărul de telefon din agenda telefonică. Persoana care va efectua transferul către numărul de telefon asociat cardului bancar, va avea acum posibilitatea de a trimite bani destinatarilor săi – deținătorilor cardurilor Visa de la Comerțbank, utilizând doar numărul de telefon mobil și prenumele complet.

Avantajul este că primirea transferurilor pentru deținătorii cardurilor bancare Visa, de la Comerțbank, va fi posibilă atât de la deținătorii cardurilor bancare din țară cât și din străinătate, emise de către băncile comerciale, care oferă acest serviciu clienților săi. Este atât de simplu și comod!” – a menționat Olga Bejenaru, Șef al Departamentului Dezvoltare și Marketing, B.C. ”Comerțbank” S.A.

Informații suplimentare pe www.comertbank.md sau la 022 839 777, Call-Centru.

Sporim Valorile!