Noutățile băncii
Noua identitate vizuală a BC ,,COMERȚBANK” SA
02.11.2022

BC ”COMERȚBANK” SA lansează o nouă identitate vizuală. Această modernizare are loc în urma necesității de aliniere a identității vizuale de brand cu obiectivele trasate, demonstrând capacitatea de a ţine pasul cu tendinţele pieţei.

Noua direcție de identitate vizuală încorporează alegeri cromatice, care evidențiază cu mai multă exactitate și eficiență misiunea brandului, valorile, noul nivel de comunicare cu publicul, caracterul coerent al instituției financiare.

Misiunea Băncii – este de a îmbunătăți disponibilitatea întregii game de servicii financiare oferite și de a promova cultura de servicii bancare de înaltă tehnologie, cu abordări individuale, profesionale și inovatoare pentru deservirea clienților.

Valorile corporative ale băncii: Integritate. Profesionalism. Operativitate. Securitate.

Scopul acestei identități vizuale actualizate este de a oferi clienților actuali și potențiali o nouă experiență în interacțiunea cu produsele și serviciile bancare, după un nou model modern, inovator, într-o atmosferă confortabilă și plăcută, asigurând identificarea brandului prin dezvoltarea armonioasă a relațiilor de parteneriat.

Implementarea noii identități vizuale reflectă adaptarea la contextul actual al pieţei şi încununează efortul echipei băncii spre evoluție, modernizarea cu noile tendințe, a dezvoltării continue și a sinergiei client-bancă de peste 3 decenii, consolidându-și viziunea modernă în sistemul bancar. 

Sporim Valorile!