Noutățile băncii
Comerțbank a premiat câștigătorii Campaniei Promoționale "Accelerează cu depozitele bancare de la COMERȚBANK"
15.11.2022

În data de 14.11.22, la aniversarea băncii-32 ani, au fost premiați câștigătorii Campaniei Promoționale ,,Accelerează cu depozitele bancare de la COMERȚBANK" în cadrul ceremoniei de premiere ce s-a desfășurat în incinta unui restaurant din capitală într-o atmosferă festivă.

În perioada 05.09.22 - 05.11.22, persoanele fizice care au deschis un depozit bancar, au participat în mod automat în cadrul Campaniei, iar prin sistemul www.random.org au fost selectați câștigătorii:

Câștigătorul Marelui premiu, în valoare de 1 000 litri carburanți este dl Liuc Ghennadii.

Câștigătorii premiilor în valoare de 100 litri carburanți fiecare sunt:

  • Bivol Larisa
  • Ungureanu Gheorghe
  • Iurciuc Elza

Norocoșii câștigători și-au revendicat premiile - cardurile valorice pentru combustibil disponibile într-o rețea vastă de stații Peco la nivel național.

 ,,Astăzi avem un eveniment important în familia Comerțbank, aniversarea 32 Ani a băncii și am decis să o sărbătorim altfel, să surprindem plăcut clienții noștri cu premii pe măsură.

În perioada 05.09.22-05.11.22, persoanele fizice care au deschis un depozit, au participat în mod automat în cadrul Campaniei ,,Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank”. Astfel, am decis să le recompensăm cu dobânzi atractive la depozitele bancare și premii frumoase pentru a accelera în dezvoltarea și atingerea scopurilor: 1000 litri carburanți cadou, premiul mare și trei premii a câte 100 litri carburanți.

Deoarece avem prieteni și în mediul on-line, ne-am dorit să le premiem pentru loialitate cu vouchere cadou în valoare de 1000 MDL, la un restaurant din Chișinău. Mulțumim clienților pentru că sunt alături de noi, la mulți ani Comerțbank.” a menționat: Olga BejenaruȘef al Departamentului Dezvoltare și Marketing.

Câștigătorul premiului mare, Liuc Ghennadii, a menționat: “Am auzit de această campanie dar nu credeam că pot câștiga. Cheltuielile pentru combustibil au crescut iar eu sunt zilnic la volan, și  acest premiu este un adevărat ajutor la bugetul familiei. Mulțumesc frumos pentru premiul oferit. La mulți ani, Comerțbank!”.

“Sincere felicitări celor mai norocoși deponenți ai Comerțbank, care au ales să-și păstreze economiile în siguranță. Totodată la aniversarea de 32 ani ai Comerțbank, ași vrea să mulțumesc tuturor clienților pentru încredere, loialitate și devotament“ a menționat: Alexandru Radu, Prim-Vicepreședinte al Comitetului de Conducere.

Detalii privind Campania promoțională pot fi accesate în Regulamentul campaniei ,,Accelerează cu depozitele bancare de la COMERȚBANK"

Sporim Valorile!