Noutățile băncii
B.C. ,,Comerțbank” S.A. apreciată la nivel internațional - Global Banking & Finance Review
13.12.2022

B.C. „Comerțbank” S.A. a fost desemnată „Banca cu cea mai mare creștere pe remitențe din Moldova” în anul 2022.  Titlul a fost oferit de prestigioasa revistă internaţională Global Banking & Finance Review”.  

Evaluarea a fost efectuată în baza opiniilor experţilor revistei „Global Banking & Finance Review”, profesioniştilor independenţi, precum şi în baza aprecierii publicului cititor. În raportul final, juriul a luat în considerare indicii de performanţă ai băncii, inclusiv diversitatea şi accesibilitatea produselor şi serviciilor.

Olga BEJENARU, Șef Departament Dezvoltare și Marketing, a menţionat în context: "Suntem mândri de obținerea acestei distincţii prestigioase de către Comerțbank. Acest premiu confirmă încrederea oferită de către clienții noștri în calitatea produselor și serviciilor oferite de către bancă, care evidențiază cu mai multă exactitate și eficiență misiunea brandului și a valorilor corporative ale băncii".

B.C.”Comerţbank” S.A. este o bancă comercială universală, care prestează servicii bancare de înaltă calitate și oferă suport financiar de încredere pentru clienții săi, fiind de peste 32 ani un partener atât pentru persoanele fizice cât și juridice care își dezvoltă afacerile.

”Global Banking & Finance Review” este una dintre cele mai mari şi prestigioase instituţii media din domeniul financiar, recunoscută pentru studiile, interviurile, noutățile şi opiniile profesioniste ale experților. Premiile acordate de publicaţie reprezintă aprecierea valorii de către comunitatea financiară globală în anumite domenii de expertiză și excelență în sfera financiară.

Global Banking & Finance Review este un portal financiar de top, oferind știri, analize, opinii, recenzii, interviuri din lumea financiar-bacară, din domeniile comerţului, tehnologiilor, investițiilor, de brokeraj, de schimb valutar, din domeniul taxelor şi legislaţiei, managementului, etc.