Noutățile băncii
B.C. ,,Comerțbank” S.A. laureat al Premiului Anual pentru Vizibilitate și Recunoașterea Consumatorului
19.12.2022

B.C. „Comerțbank” S.A. a fost desemnată „Marca comercială a anului în domeniul bancar 2022”.  Titlul a fost oferit în cadrul concursului “Brilliant Trade Marks 2022”, la categoria - Premiul Anual pentru Vizibilitate și Recunoașterea Consumatorului. Evaluarea a fost efectuată în baza juriului și votingului realizat de către publicul cititor.

Olga BEJENARU, Șef Departament Dezvoltare și Marketing, a menţionat în context: "Suntem mândri de obținerea acestei distincţii de către Comerțbank. Acest premiu confirmă aprecierea publicului, recunoașterea și notorietatea băncii. Mulțumim clienților noștri pentru încrederea acordată și echipei băncii pentru crearea sinergiei client-bancă de peste 30 de ani.”

B.C.”Comerţbank” S.A. este o bancă comercială universală, care prestează servicii bancare de înaltă calitate și oferă suport financiar de încredere pentru clienții săi, fiind de peste 32 ani un partener atât pentru persoanele fizice cât și juridice care își dezvoltă afacerile.

Ceremonia de premiere a câștigătorilor, s-a desfășurat în luna decembrie a anului curent, în cadrul unui eveniment festiv, pentru a desemna cele mai vizibile și recunoscute mărci comerciale din Republica Moldova.

Brilliant Trade Marks 2022 este un concurs, organizat de către revista “Brilliance Review”, care valorifică promovarea serviciilor și produselor din activitatea celor mai influente branduri, validând performanțele, încurajând antreprenoriatul pentru contribuția la dezvoltarea RM.

Menționăm că performanţele băncii în anul 2022, au fost recunoscute de mai multe instituţii şi publicaţii specializate de talie internaţională și națională, care au nominalizat Comerțbank:

- "Banca cu cea mai mare creștere pe remitențe din Moldova”, desemnată de către prestigioasa revistă internaţională Global Banking & Finance Review

-  Medalia de aur - Distincția supremă, nominalizarea ,,Aprecierea Consumatorilor, oferită din partea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în cadrul concursului ,,Marca Comercială a anului 2021”.

Comerțbank – Sporim Valorile!