Noutățile băncii
B.C. ,,Comerțbank” S.A premiată de Visa în cadrul New Journey with Visa
20.02.2023

La data de 15 februarie 2023, în cadrul evenimentului ,,Visa. Date. Celebrate Yourself”, B.C. ,,Comerțbank” S.A a fost premiată de Visa cu distincția „Successful migration” în cadrul New Journey with Visa.

Lumea tinde spre digitalizare și Comerțbank e pregătită pentru această tendință. În acest context, în luna octombrie 2022, în scopul dezvoltării digitale, Comerțbank a migrat la un nou Centru de Procesare a operațiunilor cu carduri. Această nouă etapă  de modernizare, a avut rolul de a îmbunătăți experiența clienților, pentru o creștere continuă a gradului de satisfacere a necesităților și așteptărilor tuturor clienților, atât cei actuali, cât și cei potențiali.

Olga BEJENARU, Șef Departament Dezvoltare și Marketing, a menţionat în context: "Suntem mândri de trofeul primit de către Comerțbank, de la partenerul nostru Visa. Acest premiu confirmă aprecierea pentru un pas important efectuat de bancă spre o dezvoltare digitală și o evoluție strategică continuă. Cu multă recunoștință, mulțumim Visa pentru aprecierea primită, colaborare și parteneriat”.

 

Elena CUȘNIR, Vicepreședinte al Comitetului de Conducere, a menționat: "Comerțbank continuă strategia de dezvoltare a băncii: orientare spre client, transparență, profesionalism, flexibilitate, inovație, munca în echipă în scopul corespunderii celor mai înalte standarde de management corporativ. O importanță deosebită banca acordă securității și stabilității financiare, oferind clienților cele mai moderne și inovative produse bancare care să corespundă necesităților acestoraÎn curând o să vă surprindem cu noi produse și servicii bancare, care corespund tendințelor pieței".

B.C.”Comerţbank” S.A. este o bancă comercială universală, care prestează servicii bancare de înaltă calitate, fiind de peste 32 ani un partener financiar de încredere atât pentru persoanele fizice cât și juridice care își dezvoltă afacerile.

Sporim Valorile!