Noutățile băncii
Comunicat informativ privind modificarea statutului unității băncii amplasate pe str. Independenței 1/1
30.03.2023

Stimați clienți,

În scopul eficientizării activităţii Băncii, din data de 3 aprilie 2023, unitatea bancară amplasată pe str. Independenței 1/1 își începe activitatea cu un nou statut devenind Sucursala nr. 4 a B.C. ,,COMERȚBANK” S.A.

Sucursala nr. 4 urmează să se alinieze noii direcții de identitate vizuală, accentuând astfel misiunea brandului, valorile, noul nivel de comunicare cu publicul, caracterul coerent al instituției financiare.

Misiunea Băncii – este de a îmbunătăți disponibilitatea întregii game de servicii financiare oferite și de a promova cultura de servicii bancare de înaltă tehnologie, cu abordări individuale, profesionale și inovatoare pentru deservirea clienților.

Valorile corporative ale băncii: Integritate. Profesionalism. Operativitate. Securitate.

În contextul modificărilor de statut, pentru efectuarea plăților, vă rugăm să utilizați noul cod de identificare (BIC) al Sucursalei nr. 4: CMTBMD2X521.

Totodată, menționăm că conturile IBAN deschise atât de persoane fizice cât șl de persoanele juridice în cadrul unității rămân nemodificate.

B.C. ,,COMERȚBANK” S.A. este o bancă universală care oferă o gamă completă de servicii financiar-bancare și de 32 de ani este un partener de încredere pentru clienții săi în adoptarea decizii financiare corecte.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Comerțbank - Sporim Valorile!