Noutățile băncii
Comerțbank își așteaptă clienții Sucursalei Nr.2 Bălți întru-un sediu modernizat, în conformitate cu noua identitate vizuală
31.07.2023

Astăzi, 31 iulie 2023, Sucursala Nr.2 a BC „Comerțbank” SA, amplasată în mun. Bălți, pe str. Ștefan cel Mare, 73, complet modernizată conform noii identități vizuale adoptate de bancă, și-a redeschis larg ușile.

,,Această renovare ne permite să anunțăm clienții noștri, că operațiunile financiare se vor desfășura mai operativ, într-o atmosferă mai plăcută și cu maxim confort. Noi, echipa sucursalei Bălți vom depune în continuare efort pentru a corespunde și chiar a depăși așteptările clienților noștri în deservire, oferind suport și consultanță”, a menționat Schiță Alexandru, directorul sucursalei Nr. 2, Bălți.

Scopul modernizării unităților rețelei Comerțbank, conform noii identități vizuale este de a oferi clienților actuali și potențiali o nouă experiență în interacțiunea cu produsele și serviciile bancare, după un nou model modern și inovator.

,,Ne dorim să oferim o experiență nouă clienților și în interacțiunea cu aceștia, în sucursala recent renovată, conform noii identități vizuale. Noua direcție de identitate vizuală încorporează alegeri cromatice, care evidențiază cu mai multă exactitate și eficiență misiunea brandului, valorile, noul nivel de comunicare cu publicul, caracterul coerent al instituției financiare”, a menționat Olga Bejenaru, Șef Departament Dezvoltare și Marketing.

BC ,,Comerțbank” SA, cu o echipă de manageri profesioniști, își așteaptă clienții într-un sediu modernizat și confortabil, pentru a le oferi produse și servicii bancare, conform necesităților individuale ale fiecăruia.

Comerțbank este de peste 32 de ani partenerul atât a persoanelor fizice cât și a întreprinzătorilor care își dezvoltă afacerile și care vor găsi în cadrul băncii atât încredere cât și susținere financiară.

Sporim Valorile!