Noutățile băncii
Comerțbank a premiat câștigătorii celei de-a doua extrageri din cadrul Campaniei Promoționale „Sărbătorile devin mai luminoase cu Comerțbank - Primește remiteri de bani și câștigă cadouri speciale”
19.12.2023

BC ,,Comerțbank” SA adresează sincere felicitări celor 6 câștigători și le urează succes și bunăstare tuturor celor care aleg să primească transferul de la cei dragi aflați în străinătate în unitățile Comerțbank și participă în campania promoțională: ,,Sărbătorile devin mai luminoase cu Comerțbank - Primește remiteri de bani și câștigă cadouri speciale”.

La a doua extragere, desfășurată în data de 8 decembrie, au fost incluse toate transferurile bănești din străinătate eliberate persoanelor fizice la ghișeele Comerțbank, în perioada 25 noiembrie – 7 decembrie, iar suma transferului depășește echivalentul de 50 EUR.

Cei 5 câștigători care au primit fierbătoare electrice, marca Philips, sunt:

  1. Brasovean Alexandr;
  2. Corcodel Dumitru;
  3. Puiu Angela;
  4. Mititel Andreea;
  5. Buza Doina.

Prima câștigătoare a telefonului mobil, model Samsung A54, este Mîndrilî Svetlana.

Menționăm că mai multe transferuri bănești primite prin unul din sistemele de remiteri de bani Western Union, Zolotaya Korona, Ria Money Transfer sau MoneyGram înseamnă mai multe șansele de câștig în cadrul promoției.

Reamintim, că până la sfârșitul campaniei, se vor mai organiza tombole prin www.random.org, iar premiile campaniei sunt:

  • 25 fierbătoare electrice marca Philips;
  • 2 telefoane mobile, model Samsung A54;
  • marele premiu un televizor Samsung QLED.

Perioada campaniei: 25 noiembrie - 28 decembrie.

Alege să primește transferuri bănești la Comerțbank și câștigă cadouri speciale.

Sărbătorile albe să vă întâmpine cu multă lumină, căldură, pace și cadouri speciale.

Pentru detalii accesați Regulamentul oficial al campaniei promoționale.

Sporim Valorile!