Noutățile băncii
Comerțbank a premiat câștigătorii Campaniei Promoționale „Sărbătorile devin mai luminoase cu Comerțbank - Primește remiteri de bani și câștigă cadouri speciale”
18.01.2024

BC ,,Comerțbank” SA adresează sincere felicitări tuturor câștigătorilor campaniei promoționale: ,,Sărbătorile devin mai luminoase cu Comerțbank - Primește remiteri de bani și câștigă cadouri speciale”.

La ultima extragere, desfășurată în data de 3 ianuarie, au fost incluse toate transferurile bănești din străinătate prin unul din sistemele de remiteri de baniWestern Union, Zolotaya Korona, Ria Money Transfer sau MoneyGram, eliberate persoanelor fizice la ghișeele Comerțbank, în perioada 25 noiembrie - 28 decembrie 2023, iar suma transferului > echivalentul de 50 EUR.

De ,,Ziua Internațională a Cuvântului Mulțumesc”, 11 ianuarie, la sediul central al băncii, a avut loc premierea câștigătorului premiului mare – un televizor Samsung QLED. În cadrul ceremoniei de premiere, marele norocos, Tomaș Vladislav, a menționat: „Apelul telefonic de la bancă a venit ca o surpriză neașteptată și foarte plăcută, nu credeam că eu am devenit câștigătorul premiului mare, un Smart TV. Sunt mulțumit de produsele și serviciile băncii și aș vrea să menționez că am fost mereu deservit profesionist de managerii din filiala Comerțbank. Vreau să aduc mulțumiri, Comerțbank, pentru premiul acordat!”.

Cei 5 câștigători din ultima extragere din cadrul campaniei promoționale  ,,Sărbătorile devin mai luminoase cu Comerțbank - Primește remiteri de bani și câștigă cadouri speciale” care au primit fierbătoare electrice, marca Philips, sunt:

1.       VOINEAC OLGA                    
2.       ROMANOV VALERI                  
3.       UNGUREANU IGOR                  
4.       NICOLAU MAXIM
5.       TICAN CONSTANTIN             

“În cadrul acestei campanii promoționale, am trăit momente pline de emoție și am oferit cadouri minunate celor 28 de norocoși câștigători. Aducem sincere mulțumiri clienților care au ales Comerțbank pentru a primi remiteri de bani. Vom continua să vă bucurăm cu alte promoții atractive și cu premii valoroase.” a menționat Iulia Morari, Șef Departament Comercial.

În cadrul campaniei, s-au desfășurat 5 tombole prin www.random.org, iar premiile oferite au fost:

  • 25 fierbătoare electrice marca Philips;
  • 2 telefoane mobile, model Samsung A54;
  • marele premiu un televizor Samsung QLED.

Sărbătorile luminoase aduc bucurie și cadouri speciale celor care au decis să beneficieze de posibilitatea de a primi transferuri de bani de la cei dragi aflați în străinătate prin intermediul Comerțbank.

Sporim Valorile!