Noutățile băncii
În atenția deponenților COMERTBANK privind închiderea conturilor preluate de la BEM
30.05.2024

Stimați clienți,

B.C. „COMERȚBANK” S.A. vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile art. 5 Legii 308/2017 și a Codului Civil al Republicii Moldova notifică despre inițierea încetării unilaterale a relațiilor de depozit bancar, cu închiderea tuturor conturilor de depozit, cu deponenții depozitelor căror au fost preluate de la Banca de Economii SA și care nu au fost reînnoite ulterior.

Drept urmare din data de 10 iulie 2024 depozitele bancare vor fi închise și mijloacele bănești vor fi transferate într-un cont special de păstrare până la cerere. În cazul aplicării a careva grevări la conturile de depozit menționate (interdicții aplicate la contul bancar în formă de suspendare a operațiunilor sau sechestre a mijloacelor bănești în cont, conform documentelor emise de organele abilitate cu acest drept), relația de afaceri se va încheia după anularea acestora.

Din ziua încetării relațiilor B.C. „COMERȚBANK” S.A. nu va mai calcula și achita careva dobânzi aferente depozitelor respective.

Deponenții care doresc menținerea relațiilor de afaceri sunt rugați să se prezinte la oficiile băncii pentru a depune o cerere în acest scop și a actualiza informațiile despre ei.

Vă mulțumim pentru colaborare!