Новости банка
ASOCIAȚIA BĂNCILOR DIN MOLDOVA A PREMIAT CEI MAI BUNI ANGAJAȚI DIN CADRUL BC ,,COMERȚBANK”
04.06.2024

Președintele ABM, Dorel Noroc, în dimineața ,,Zilei Lucrătorului Bancar”, a oferit distincții supreme și diplome de onoare angajaților COMERȚBANK pentru merite deosebite în dezvoltarea și promovarea sistemului bancar din Republica Moldova.

Diplome de Onoare și Medalii Onorifice „Meritul Bancar” au fost oferite de către Asociația Băncilor din Moldova  pentru șase membri din echipa COMERȚBANK, în semn de apreciere pentru activitatea prodigioasă desfășurată, în pofida tuturor provocărilor, demonstrând excelență profesională.

Este o onoare pentru COMERȚBANK că în echipa sa sunt profesioniști ce aduc rezultate frumoase și plus valoare băncii.

Cu distincția supremă, Medalie onorifică, au fost decorați 2 membri din Echipa Comerțbank:

  • Dorian Cojocaru
  • Daniela Flocosu

Diplome de onoare din partea Asociației Băncilor din Moldova au fost oferite către:

  • Olga Cărăruș
  • Inna Bliuc
  • Tatiana Drăguțan
  • Cătălin Covalciuc

,,Atunci când ai în echipă cei mai buni profesionişti din banking, este o mândrie și o plăcere deosebită. Distincțiile oferite din partea Asociației Băncilor din Moldova, reprezintă o onoare pentru noi și ne oferă atât inspirație cât și motivație pentru dezvoltarea continuă a băncii.   Doar prin eforturi comune contribuim la performanțe și rezultate remarcabile. Cu recunoștință, mulțumim membrilor echipei Comerțbank și apreciem profesionalismul de care dau dovadă în activitatea profesională.”, a menționat  Sergiu Nicolaev, Vicepreședintele Comitetului de Conducere al BC ,,COMERȚBANK” SA.

Sporim valorile alături de oameni valoroși!

 

Архив Новостей
2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2001