Banca on-line
Comertbank Online

Sistemul de schimb electronic cu informaţie financiară, predestinat schimbului de documente electronice între Bancă şi Client

 

Sistemul de schimb electronic cu informaţie financiară "COMERŢBANK-OnLine" este un complex de programe predestinat pregătirii şi schimbul de documente de conturi între Bancă şi Client, precum şi pentru primirea certificatelor despre starea conturilor Clientului.

 

Lucrul în Sistemul "COMERŢBANK-OnLine" provine în următoarele regimuri:

  • Documente – procesarea documentelor de intrare şi ieşire, crearea cererilor şi arhivarea documentelor;
  • Ghiduri – utilizarea ghidurilor gata, furnizate de pe "COMERŢBANK-OnLine", precum sunt codurile băncilor, tipurile documentelor şi codurile valutei, precum şi posibilitatea creării şi susţinerea ghidurilor utilizatorilor cu informaţia despre partenerii utilizatorului şi rechizitele lor;
  • Legătura cu banca – realizarea şedinţei de raport cu Banca de primire/transmitere a documentelor;
  • Poşta – descifrarea, verificarea semnăturii pe documentele primite din Bancă şi procesarea lor;
  • Administrarea sistemului de delimitare a drepturilor de utilizare;
  • Configurarea parametrilor Sistemului.

În privinţa problemelor tehnice legate de sistemul "COMERTBANK-InternetBanking", "COMERTBANK-OnLine" adresaţi-vă serviciului de însoţire tehnică a băncii. 

 

Telefon de contact: (+373 22) 839 809, GSM (+373) 69 777 144


 

Stimaţi Clienţi,

 

Prin prezenta considerăm necesar să Vă reamintim despre importanţa nedivulgării informaţiei referitoare la cheile electronice şi parolele de la sistemele de deservire la distanţa COMERŢBANK-OnLine.

 

Vă informăm că Banca nu efectuează lucrările tehnice, de test sau alte lucrări similare, în timp real, nu utilizează conturile active existente, nu împlică clienţii săi în aceste scopuri şi nu solicită informaţii telefonice privind parole şi chei electronice.

 

Vă rugăm insistent pentru orice apeluri telefonice în adresa Dvs cu aceste întrebări, să nu efectuaţi nici o acţiune şi contactaţi imediat curatorul de la Banca.

 

Suntem întotdeauna la dispoziţia Dumneavoastră.