Bank news
CAMPANIE PROMOȚIONALĂ: ”COMERȚBANK și Visa te premiază – o vacanță în Maldive!”
19.06.2023

Comerțbank în parteneriat cu Visa, lansează o nouă campanie promoțională: ”COMERȚBANK și Visa te premiază –  o vacanță în Maldive!”

În perioada 20 iunie – 20 august, deținătorii cardurilor Visa, emise de Comerțbank, care vor efectua cel puțin 5 tranzacții în perioada Campaniei, cu orice card de debit/credit Visa, emis de Comerțbank (cu excepția cardului Visa Business), indiferent de valuta acestuia (MDL, EUR, USD), la comercianții din țară și de peste hotare, inclusiv în mediul on-line participă automat în promoție.

În cadrul Campaniei Promoționale ”COMERȚBANK și Visa te premiază – o vacanță în Maldive!”, se vor acorda următoarele premii:

  • 2 premii bănești în valoare de 500 Euro/fiecare, transferați la contul de card, conform cursului BNM din data transferului;
  • Marele premiu (1 premiu) – o vacanță în Maldive pentru 2 persoane în valoare de 5 000 Euro (voucher turistic).

Extragerea câștigătorilor va fi efectuată în data de 22 August 2023, conform informațiilor din baza de date formată din tranzacțiile înregistrate în perioada campaniei promoționale, în mod aleatoriu prin intermediul www.random.org.

“Obiectivul principal al acestei campanii promoționale este să loializăm clienții noștri și să-i încurajăm să efectueze plăți fără numerar în deplină siguranță. Premiul mare este o vacanță pentru 2 persoane, într-o destinație de vis, în Maldive. În plus oferim încă 2 premii bănești în valoare de 500 EUR. Orice tranzacție efectuată cu cardul Visa, indiferent de sumă, participă în cadrul promoției. Astfel, îndemnăm clienții noștri să fie activi și să efectueze cât mai multe tranzacții cu cardul bancar”, a menționat: Olga BejenaruȘef al Departamentului Dezvoltare și Marketing, al B.C.”Comerțbank”S.A.

Persoanele care nu au încă un card bancar de la Comerțbank, sunt încurajate să vină în orice unitate din rețeaua Comerțbank pentru a-și deschide un card Visa, beneficiind în plus de dobândă bonificată la disponibilităţile din contul de card și sms-notificări-gratuit.

Pentru detalii accesați Regulamentul oficial al promoției ”COMERȚBANK și Visa te premiază – o vacanță în Maldive!”.

Comerțbank, Sporim Valorile!