Carduri de plată

CUM ÎȚI ALEGI UN CARD VISA?

 

Gama largă a cardurilor Visa acoperă toate modalităţile de plată. Oricare ar fi profilul tău financiar, există un card Visa care ți se potrivește.

 

VISA GOLD Pay Wave

http://comertbank.genpas.net/upload/userfiles/images/electron_1.jpgCard cu tehnologie Contactless care permite achitarea rapidă a cumpărăturilor, în țară și străinătate, prin simpla apropiere a cardului de POS-terminalul de plată. Nu este nevoie să introduceți PIN-ul sau să semnați cecul, pentru cumpărăturile mai mici de 200 lei. Cumpărăturile mai mari de 200 lei vor fi confirmate prin tastarea PIN-ului (limita de sumă pentru tranzacţiile contactless fără PIN diferă de la o ţară la alta).

 

 

 

 


VISA ELECTRON

http://comertbank.genpas.net/upload/userfiles/images/electron_1.jpgCard cu bandă magnetică și microprocesor destinat persoanelor fizice.  Operaţiunile cu acest tip de card se efectuează prin intermediul terminalelor electronice – bancomat, POS terminal, cu verificarea suficienţei banilor pentru efectuarea tranzacţiei. În momentul utilizării cardurilor Visa Electron la unele operaţiuni în locul PIN-codului poate fi utilizată şi/sau semnătura deținătorului de card.

 

 

 

 


VISA CLASSIC

 

http://comertbank.genpas.net/upload/userfiles/images/classic_2.jpgCard cu bandă magnetică și microprocesor destinat persoanelor fizice.  Unul din cel mai popular card din lume, care oferă servicii comode la costuri optime. Acesta poate fi utilizat atât în reţeaua de terminale electronice și bancomate, cât şi în sistemele pe bază de hârtie cu efectuarea operaţiei prin intermediul imprinterului, fără prezența fizică a cardului (bronarea hotelului, chiria automobilelor).

 

 

 

 


VISA GOLD

 

http://comertbank.genpas.net/upload/userfiles/images/gold_3.jpgCard cu bandă magnetică și microprocesor destinat persoanelor fizice. Este un card de plată de prestigiu, adresat persoanelor cu venituri mari şi care au o situaţie financiară solidă şi stabilă. Oferă deținătorilor acestora numeroase servicii și beneficii.

 

 

 

 

 

 

 

VISA CLASSIC VIRTUAL este conceput exclusiv pentru efectuarea plăţilor online în mediul Internet. Cardul virtual a fost creat cu scopul de a creşte nivelul de încredere al utilizatorilor în comerţul electronic, precum şi de a le permite siguranţa mijloacelor băneşti. Nu poate fi utilizat pentru plata cumpărăturilor în magazinele obişnuite şi nici pentru extragerea de numerar.