Carduri de plată

CUM ÎȚI ALEGI UN CARD VISA?

 

Gama largă a cardurilor Visa acoperă toate modalităţile de plată. Oricare ar fi profilul tău financiar, există un card Visa care ți se potrivește.

 

VISA GOLD Pay Wave

http://comertbank.genpas.net/upload/userfiles/images/electron_1.jpgCard cu tehnologie Contactless care permite achitarea rapidă a cumpărăturilor, în țară și străinătate, prin simpla apropiere a cardului de POS-terminalul de plată. Nu este nevoie să introduceți PIN-ul sau să semnați cecul, pentru cumpărăturile ce nu depășesc echivalentul a 1 000 MDL. Cumpărăturile mai mari de echivalentul a 1 000 MDL vor fi confirmate prin tastarea PIN-ului (limita de sumă pentru tranzacţiile contactless fără PIN diferă de la o ţară la alta).

 

 

 

 


 

VISA CLASSIC Pay Wave

 

http://comertbank.genpas.net/upload/userfiles/images/classic_2.jpgCard cu bandă magnetică și microprocesor Contactless destinat persoanelor fizice.  Unul din cel mai popular card din lume, care oferă servicii comode la costuri optime. Acesta poate fi utilizat atât în reţeaua de terminale electronice și bancomate, cât şi în sistemele pe bază de hârtie cu efectuarea operaţiei prin intermediul imprinterului, fără prezența fizică a cardului (bronarea hotelului, chiria automobilelor).Nu este nevoie să introduceți PIN-ul sau să semnați cecul, pentru cumpărăturile ce nu depășesc echivalentul a 1 000 MDL. Cumpărăturile mai mari de echivalentul a 1 000 MDL vor fi confirmate prin tastarea PIN-ului (limita de sumă pentru tranzacţiile contactless fără PIN diferă de la o ţară la alta).