Noutățile băncii
COMERȚBANK a desemnat câștigătorii campaniei „TU cumperi, NOI plătim!”
01.11.2018

Șase clienți ai COMERTBANK câștigători ai campaniei promoționale au fost decernați în cadrul unei ceremonii oficiale.  Câștigătorii au primit certificate în valoare de 1 000, 2 000 și 10 000 MDL.

Extragerea a avut loc la data de 12.10.2018 prin intermediul site-ul www.random.org, care a ales cei 6 câștigători în mod aleatoriu din rândul clienților COMERTBANK care au respectat condițiile campaniei.

Astfel, dorim să-i felicităm pe Chipar Mihail, Strutinschi Alexei și Labuneț Svetlana care au câștigat premiul trei în valoare de 1 000 MDL, Celarschi Vitali și Donțu Serghei pentru premiul doi în valoare de 2 000 MDL și marele câștigător al premiului de 10 000 MDLIlașco Serghei.

Campania promoțională s-a desfășurat în perioada 25 iunie – 25 septembrie. La extragere au participat în mod automat persoanele fizice care au întrunit condițiile campaniei.

La înmânarea certificatelor, câștigătorii au mulțumit băncii pentru calitatea înaltă a serviciilor oferite și au menționat că neapărat vor continua să efectueze plăți cu cardul, poate le mai surâde norocul odată.

Organizarea promoției și extragerea câștigătorului, au avut loc conform condițiilor oficiale ale campaniei.