Noutățile băncii
Vacanță la Paris cu COMERȚBANK
09.11.2018

În această vacanță de iarnă COMERȚBANK te duce la Paris, cunoscut ca oraș al luminilor sau renumitul oraș al îndrăgostiților. Este locul în care toți visează să ajungă măcar o dată în viață și de care te poți bucura indiferent de vremea de afară.

Începând cu 12 noiembrie 2018 banca dă start promoției „O călătorie la PARIS”.  Astfel, în perioada 12 noiembrie 2018 – 12 ianuarie 2019, expediați sau primiți cel puțin 2 transferuri prin sistemele de remiteri de bani de la COMERȚBANK și aveți șansa să câștigați o vacanță de iarnă pentru două persoane la PARIS.

Extragerea câștigătorului va avea loc pe data 15 ianuarie 2019 prin intermediul site-ului random.org și va fi anunțat pe pagina web și de facebook a băncii. 

Sistemele de remiteri de bani prin intermediul cărora puteți expedia sau primi bani sunt Western Union, MoneyGram, Zolotaya Korona, Unistream, Contact, Ria. Pentru confortul dvs., aveți posibilitatea să primiți transferurile de bani direct pe cardul Băncii prin intermediul serviciului TransferCARD, disponibil gratuit. Pentru detalii privind Campania, participanții pot solicita gratuit consultarea Condițiilor oficiale, după cum urmează: adresându-se la unitățile teritoriale ale Băncii; accesând site-ul Băncii www.comertbank.md sau apelând serviciul Call-Centru la numărul de tel. 022 839 777.

COMERŢBANK este o bancă în continuă dezvoltare, cu management şi servicii de înaltă calitate, care oferă clienţilor un sprijin financiar sigur şi complex. Ca urmare, îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor şi optimizarea tehnologiilor, a poceselor de afaceri interne, oferă băncii perspective clare de dezvoltare şi succes. Prioritatea COMERŢBANK constă în asigurarea bunăstării financiare a fiecărui client.

Mai multe transferuri primite sau expediate, mai multe șanse de câștig!