Noutățile băncii
Comerțbank a premiat câștigătorii Campaniei Promoționale "COMERȚBANK și Visa te premiază - o vacanță în Maldive!"
19.09.2023

În data de 18 septembrie, a avut loc ceremonia de premiere a câștigătorilor campaniei promoționale "COMERȚBANK și Visa te premiază - o vacanță în Maldive!".

În perioada 20 iunie - 20 august, persoanele fizice - deținători de carduri bancare Visa de la Comerțbank, care au efectuat minim 5 tranzacții indiferent de sumă, la comercianții din țară și de peste hotare, inclusiv în mediul on-line, au participat în mod automat în cadrul campaniei, iar câștigătorii au fost selectați prin sistemul www.random.org în prezența unei comisii imparțiale.

Norocoșii câștigători și-au revendicate premiile.

Câștigătoarea marelui premiu – o vacanță în Maldive, în valoare de 5 000 EUR, Adilaida Sarev, a menționat: „Am fost telefonată din partea băncii și am fost plăcut surprinsă. La început nu ne venea a crede. Credeam că e o glumă. Suntem foarte fericiți. Vom merge împreună cu familia, cu soțul. Avem și un copil, poate o să mergem toți împreună. Sunt clientul băncii de 3 ani și sunt foarte mulțumită de ofertele băncii. Mulțumesc, Comerțbank!”

Câștigătorii premiilor bănești, în valoare de 500 EUR fiecare sunt:

  • Natalia Rotaru;
  • Serghei Suveica.

 

„Sincere felicitări clienților noștri care au participat în această frumoasă campanie. Aceste premii să le aducă multe bucurii și în continuare să fie clienții băncii, să folosească serviciile băncii care sperăm că o să le aducă și alte premii. Campania promoțională a fost desfășurată cu sprijinul sistemului de plăți Visa, în perioada 20 iunie - 20 august. Mulțumim frumos sistemului de plăți internațional Visa cu sprijinul căruia a fost organizată această campanie, pentru suportul sistemului în activitatea băncii cu cardurile de plată și pentru acea eficiență și siguranță pe care o acordă clienților noștri în tranzacțiile zilnice.”- a menționat: Constantin Umanschi, Șef al Departamentului Comercial.

BC Comerțbank SA vine cu un mesaj de felicitare câștigătorilor și le mulțumește clienților care achită activ cu cardul, promovând achitarea fără numerar.

Detalii privind Regulamentul oficial al promoției ”COMERȚBANK și Visa te premiază – o vacanță în Maldive!”.

Comerțbank, Sporim Valorile!