Bank news
Rate mai mici la creditele pentru antreprenori
18.09.2020

COMERȚBANK oferă rate mai mici la creditele pentru antreprenori din contul resurselor organismelor internaționale

COMERȚBANK continuă să ofere susținerea atât de necesară agenților economici pentru a depăși impactul economic al crizei în care ne aflăm și a se dezvolta în continuare, prin oferte personalizate care se potrivesc nevoilor unice.

Colaborarea strânsă și constantă cu instituțiile financiare internaționale permite băncii să ofere condiții și mai avantajoase la creditele contractate pentru finanțarea diverselor sfere de activitate ale clienților.

Astfel, din 12 septembrie, antreprenorii pot beneficia de dobânzi mai mici la împrumuturile în MDLde la 6,1% anual și în valutăde la 2,8% anual, cu termenul de finanțare de până la 10 ani, în cadrul programelor de finanțare internațională FIDA (I-VII), RISP (I și II), PAC (I şi II), FILIERE DU VIN, KFW și LIVADA MOLDOVEI.

Diversitatea proiectelor donatoare și de finanțare internațională disponibile, oferă clienților băncii oportunitatea să-și modernizeze și dezvolte afacerile, direcțiile de activitate eligibile fiind și ele foarte diverse, precum export, producere și toate sferele industriale, agricultură, horticultură, vinificație, transport, turism, etc. Antreprenorii beneficiază și de o serie de facilități fiscale și vamale, precum și posibilitatea de finanțare a mijloacelor circulante.

Fiecare client este important pentru noi, de aceea oferim soluții potrivite pentru finanțarea investițiilor şi capitalului circulant, precum şi servicii de consultanță în colaborare cu specialiștii Proiectelor speciale de finanțare internațională, cu scopul de a facilita accesul agenților economici la mijloace financiare avantajoase si pe termen lung.

Pe parcursul ultimilor ani BC “COMERȚBANK” S.A. a finanțat și implementat din resursele liniilor de credit internaționale peste 120 proiecte în valoare totală de peste 300 milioane lei .