Bank news
Reduceri atractive la creditele pentru tineri antreprenori
28.02.2019

COMERȚBANK s-a alăturat inițiativei Ministerului Finanțelor şi pune la dispoziţia Dvs. un nou  Program de susţinere a afacerilor „Facilitate de Creditare a Tinerilor antreprenori”.

Susținerea tinerilor antreprenori

Noul program are drept scop promovarea și încurajarea tinerilor antreprenori de a dezvolta în continuare afacerea și de a crea noi locuri de muncă, prin reducerea dobânzilor la creditele comerciale contractate în Lei Moldovenești.

Rata dobânzii promoțională

Pentru facilitatea promoțională de creditare a tinerilor vor fi utilizate fondurile disponibile în cadrul liniilor de credit FIDA 1FIDA 4FIDA 5RISP 2 și PAC 2 refinanţare, recreditate de Ministerul Finanțelor prin intermediul Băncii, la rate reduse cu 2 puncte procentuale şi un comision de acordare de doar 0,5% din suma creditului.

Condiții preferențiale de creditare

Pentru a beneficia de program, tinerii fondatori a întreprinderii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani, să fie cetățeni ai Republicii Moldova și să dețină cel puțin 75% din proprietatea întreprinderii/afacerii.

Finanțare flexibilă a business-ului de la COMERȚBANK

COMERȚBANK oferă clienților săi o gamă largă de proiecte donatoare, precum și programe de dezvoltare regională a afacerilor disponibile în Republica Moldova.

Datorită parteneriatelor de încredere stabilite de-a lungul timpului, Banca lucrează cu cele mai importante proiecte donatoare și de finanțare internaționale, specializate pe diferite direcții de creditare.

Totodată fiecare client este important pentru bancă, de aceea mereu ne propunem să lucrăm cu oferte personalizate și flexibile, pornind de la nevoile fiecărui client, oferind soluții potrivite pentru finanțarea investițiilor şi capitalul circulant precum şi serviciilor de consultanță în colaborare cu specialiștii Proiectelor speciale de finanțare internațională, cu scopul de a facilita accesul agenților economici la mijloace financiare ieftine.

Mai multe detalii despre condiţiile Programului „Facilitate de Creditare a Tinerilor antreprenori” află de pe saitul Băncii sau la numărul de tel. 0 22 839 734