3D Secure

Cumpărăturile pe Internet sunt mai sigure când eşti Verified by Visa

 

Acum te poţi bucura pe deplin de timpul liber oferit de cumpărăturile efectuate pe Internet! Poţi cumpăra on-line bunurile dorite, în condiţii de maximă siguranţă, pe baza unei noi tehnologii dezvoltate de Visa International şi pusă la dispoziţie gratuit de Comerţbank.

3-D Secure este un serviciu ataşat cardului tău şi care iţi asigură cumpărături on-line, fără griji. 3-D Secure a apărut ca răspuns la necesitatea dezvoltării unor mijloace prin care să se verifice dacă persoana care face o plată pe Internet este chiar deţinătorul real al cardului. Acest standard este adoptat şi de către magazinele care vând mărfuri prin lumea virtuală a Internet-ului, semnul distinct prin care se pot recunoaşte astfel de comercianţi fiind sigla 

Comerţbank este prima Bancă din Moldova care s-a aliniat la standardul VISA 3-D Secure în calitate de emitent. Comerţbank oferă acum posibilitatea înrolării la acest nou serviciu tuturor tipurilor de carduri emise şi anume:

  • Visa Electron
  • Visa Classic
  • Visa Gold

Activarea se realizează în momentul efectuării tranzacţiei pe Internet, prin înregistrarea cardului emis pe numele deţinătorului, precum şi prin identificarea suplimentară a deţinătorului de card cu parola de unică utilizare expediată prin mesaj SMS, la numărul de telefon mobil înregistrat în baza de date a Băncii.

 

Asigură protecţie cardului tău cu serviciul 3D Secure de la Comerţbank!

Informaţii suplimentare la tel. 022 839 807