3D-Secure

Cumpărăturile pe Internet sunt mai sigure cu VISA Secure

 

Acum te poți bucura pe deplin de timpul liber oferit de cumpărăturile efectuate pe Internet! Poți cumpăra online bunurile dorite, în condiții de maximă siguranță, pe baza unei noi tehnologii dezvoltate de VISA International și pusă la dispoziție gratuit de Comerţbank.

 

3D-Secure este un serviciu atașat cardului tău și care îți asigură cumpărăturile online, fără griji. 3D- Secure a apărut ca răspuns la necesitatea dezvoltării unor mijloace prin care să se verifice dacă persoana care face o plată pe Internet este chiar deținătorul real al cardului. Acest standard este adoptat și de către magazinele care vând mărfuri prin lumea virtuală a Internet-ului, semnul distinct prin care se pot recunoaște astfel de comercianți fiind sigla

 

Comerţbank oferă acum posibilitatea înrolării la acest nou serviciu tuturor tipurilor de carduri emise și anume:

  • VISA Classic
  • VISA Gold
  • VISA Business

Activarea se realizează în momentul efectuării tranzacției pe Internet, prin înregistrarea cardului emis pe numele deținătorului, precum și prin identificarea suplimentară a deținătorului de card cu parola de unică utilizare expediată prin mesaj SMS, la numărul de telefon mobil înregistrat în baza de date a Băncii.

 

Asigură protecție cardului tău cu serviciul 3D-Secure de la Comerţbank!

 

Pentru informații suplimentare:

Serviciul Call Centru: 14111, (+373 22) 14 11 11