MIA Plăți instant

 

 

Descriere:

 

MIA este un sistem de plăți instant dezvoltat de Banca Națională a Moldovei care permite transferuri rapide și fără comisioane, direct din aplicația bancară, indicând doar numărul de telefon al beneficiarului.

 

MIA Plăți Instant oferă soluții simple și intuitive persoanelor fizice și juridice, facilitând transferurile directe, solicitările de plată.

 

Pentru cetățenii care caută soluții ușoare și intuitive, MIA promite tranzacții instant, securizate și cu comisioane reduse, asigurându-te că ești la o atingere distanță de metoda convenabilă ție pentru plăți lipsite de efort, indiferent dacă le faci sau le primești.

 

Pentru a efectua sau primi transferuri cu MIA poate fi utilizat orice cont curent deschis la Comerțbank.

 

BC Comerțbank SA urmează să lanseze  curând aplicația mobilă ce va putea fi descărcată din App Store și Google Play, fii cu ochii pe pagina web a băncii sau urmărește pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, LinkedIn.

 

Avantaje:

  • Rapiditate - Plăți instante, efectuate în doar câteva secunde.
  • Cost redus - Comision 0%* pentru transferuri în limite tranzacționale stabilite. Fără un bănuț în plus.Transferurile cu MIA sunt gratuite.

* 0% pentru tranzacții până la 10 000 MDL cumulativ per luna și 0.5%  max. 5 MDL pentru tranzacții ce depășesc suma 10 000 MDL cumulativ per luna

  • Comoditate - Pentru transferuri e nevoie doar de numărul de telefon al destinatarului integrat în aplicație.
  • Siguranță - Transferuri fără partajarea datelor de card sau cont, dezvoltat și lansat de BNM, livrat prin aplicația băncii.

Comisioane:

  • Pentru tranzacțiile <10.000 de lei pe lună - fără comisioane
  • Pentru tranzacțiile >10.000 de lei pe lună- 0.5%,  comision maxim 5 lei per transfer.

Opțiuni de transfer :

  • Transfer instant (P2P): Poți transfera bani direct de la contul tău bancar la cel al unei alte persoane folosind doar numărul de telefon al destinatarului. Este simplu și rapid.
  • Solicită transfer (Request to Pay - RTP): Poți trimite cereri de plată către alte persoane. Aceste cereri pot fi acceptate sau respinse de către destinatari. Ai și istoricul transferurilor, unde gestionezi toate solicitările.