Informații utile
  1. Pentru a deschide un cont de plăți și de a primi un card de plată vă puteți adresa la orice sucursală sau agenție COMERȚBANK cu un act de identitate valabil, sau puteți preventiv să adresați o solicitare prin intermediul SADD (CB Personal, 24Comerțbank) sau a rețelei de socializare pentru a completa setul de documente aferent tipului de card ales.
  2. Cardul de plată poate fi alimentat:
  • prin intermediul bancomatelor Сash-In a Băncii;
  • în numerar la ghișeele Băncii sau prin terminalele de plată de tip cash-in ale prestatorilor de servicii de plăți nebancari (Paynet, QIWI);
  • prin virament din alte bănci din țară și de peste hotare;
  • prin intermediul serviciilor internet și mobile banking.
  1. Cardul de plată se eliberează în termen de 4 zile lucrătoare sau în regim de urgență (4 ore), conform Tarifelor în vigoare.
  2. Termenul de valabilitate al cardului de plată este 3 ani.
  3. Cardul poate fi utilizat pentru achitarea mărfurilor / serviciilor achiziționate de la comercianți, achitarea facturilor, efectuarea transferurilor naționale și internaționale și retragerea numerarului de la ATM-uri sau POS-terminale.
  4. În cazul pierderii/furtului sau compromiterii codului PIN, sau a altor date ce țin de card, este necesar în cel mai scurt timp posibil să informați Banca prin apel la Serviciul Call Centru disponibil 24/7 la numărul de telefon: 14 111 (pentru apeluri naționale) sau (+373 22) 14 11 11 (pentru apeluri internaționale).