BANCASSURANCE

BANCASSURANCE – servicii de asigurări de la COMERTBANK

 

Bancassurance a devenit accesibil pentru toți clienții BC “Comertbank” SA. Acum clienții Băncii pot economisi timp prin achiziționarea produselor de asigurări direct la sediul Băncii. BC “Comertbank” SA exercită funcţia de agent de asigurări, încheind contracte de asigurări cu clienții, în baza acordului de parteneriat încheiat cu societățile de asigurări DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP C.A. S.A. și I.M.C.A. Grawe Carat Asigurari S.A.

 

Servicii de asigurări :

  • Asigurarea facultativă a bunurilor, inclusiv a bunurilor gajate
  • Asigurare obligatorie de răspundere civilă auto (RCA)
  • «Cartea verde »
  • Asigurările medicale în timpul călătoriilor în străinătate
  • CASCO

Clienții acestui serviciu pot fi atât persoane juridice, cât și fizice, care doresc să achiziționeze polițe de asigurare.

 

Noul serviciu bancassurance va simplifica și încheierea contractelor de creditare cu BC “Comertbank” SA, care prevăd deseori obligația debitorului de a asigura obiectele gajului (asigurarea gajului).

 

Acum un potențial client BC “Comertbank” SA nu va trebui să meargă în mod special la societățile de asigurări, pentru a încheia contractul de asigurare a acestor bunuri. Acesta va putea beneficia de serviciul dat la fața locului și în condiții avantajoase. Pentru a presta la cel mai înalt nivel serviciul dat, angajații Băncii au urmat o instruire specială în acest sens.

 

Astfel, prin introducerea serviciului Bancassurance, BC “Comertbank” SA devine un centru complex de creditare și asigurare. Clienții Băncii vor beneficia de servicii suplimentare și consultații, ceea ce le va face mult mai confortabilă achiziționarea produselor bancare și de asigurări în același oficiu.

 

DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP  C.A. S.A. – este o companie de origine austriacă, cu o istorie şi tradiţii în domeniul asigurărilor de peste 190 de ani. În prezent societatea dată este unul din cele mai mari grupuri de asigurări din Europa şi își desfăşoară activitatea în 25 de ţări, atât pe segmentul asigurărilor obligatorii, cât şi pe cel al asigurărilor facutative.

 

Grupul austriac GRAWE a intrat pe piaţa de asigurări a RM în aprilie 2004, prin înfiinţarea companiei "GRAWE Asigurare de Viaţă" SA. Pe parcurs să achiziţionat compania locală „Carat” SA, redevenind cu un nou nume, „GRAWE Carat Asigurări” SA, fiind prima companie din RM, ce oferă clienţilor săi întreaga paletă de produse de asigurări de viaţă şi asigurări generale, la cele mai înalte standarde europene.

 

Dezvăluirea informației:

Data ultimei actualizării – 11.01.2024